cheap prada designer handbagstory burch walletsprada shoes womenPrada Handbagsmbt lami shoesghd iv dark dryerprada designer handbags saletory burch bagsgucci outletprada shoes
 
logga
Välkommen till Personalchef.nu
Vill du ägna mer tid åt din kärnverksamhet och affärerna, men tycker att personalfrågorna tar för mycket tid i anspråk? Personalchef.nu vänder sig till dig som driver mindre företag, där du som VD eller kanske ekonomichef axlar rollen som personalchef. Kanske har du upplevt någon av följande situationer:

• En medarbetare sköter inte sitt arbete, slarvar och uteblir vid flera tillfällen från arbetsplatsen.
• Du tappar din viktigaste kund. Du måste dra ner på personal.
• Ditt företag växer för snabbt. Du hinner inte med personaladministrationen.
• Din medarbetare skadar sig på jobbet

Våra tjänster innebär att du har tillgång till en personalchef, utan att betala för en hel tjänst. Lösningen är att du abonnerar på personalchefskompetens och skräddarsyr innehållet i abonnemanget efter dina specifika behov.

Framförhållning i personalfrågor är en förutsättning i MBL, LAS, policyfrågor och disciplinåtgärder. Abonnemanget medför att du får kontinuitet och kvalitet när du anlitar oss.
Prova-på-rabatt!
Du som är ny kund får givetvis en introduktionsrabatt som en liten uppmuntran för att du vågar ta steget och prova att arbeta med en professionell personalchef.

Kontaktuppgifter
›››

Ring oss inte i morgon!
Ring oss INTE när det redan är försent! Många gör misstaget att koppla in personalkompetensen på ett alldeles för sent stadium. Ring oss därför redan idag. Det kostar dig inte ett öre, men kan spara tusentals kronor åt ditt företag.

Kontaktuppgifter ›››
Hem
Kompetensområden
Tjänster
Bakgrund
Länkar
Personalchef
Kontakta oss